Vind het beste incassobureau in Zandvoort

Kom gemakkelijk en snel in contact met incassobureaus uit Zandvoort en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Incassobureaus Zandvoort

Top 12 incassobureaus in Zandvoort

Compleet overzicht van alle incassobureaus in Zandvoort en omgeving

Vergelijk gratis prijzen Vergelijk offertes & bespaar op de kosten!

Incassobureau Zandvoort gezocht?

In Zandvoort zijn 12 incassobureaus beschikbaar. Incassobureau-offerte.nl helpt je bij jouw zoektocht naar een incassobureau (zowel zakelijke als particuliere incasso). Onderstaand een overzicht van alle handmatig geselecteerde bij jou in de buurt. Ieder incassobureau heeft een eigen pagina met hierop o.a. contactgegevens en adresgegevens.

Schakel een betrouwbare incasso expert of deurwaarder in voor het innen van openstaande vorderingen of het debiteurenbeheer. De meeste bureaus werken op No Cure No Pay basis. Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties.

Informatie over Zandvoort

Zandvoort is een plaats gelegen in de provincie Noord-Holland. Het totale aantal inwoners is 16903, opgedeeld in 8184 mannen en 8719 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 44 jaar. In totaal telt Zandvoort 8515 huishoudens. Per 4258 huishoudens is er 1 incassobureau beschikbaar.

Bespaar tot 40%! Vraag gratis offertes aan.

Overzicht van de top 12 incassobureaus in Zandvoort en omgeving

Vergelijk gratis incassobureaus & bespaar!


incassobureau Zandvoort

Vind een geschikte incassobureau in Zandvoort

Heb je een openstaande vordering? Of problemen met een debiteur die niet betaald? Zelfs niet na een betalingsherinnering? Dan is het tijd voor het inschakelen van een incassobureau. Het bureau neemt de incasso uit handen en regelt alles. Zorg ook dat je je geld snel krijgt, zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent, en kies voor het inschakelen van een deskundig bureau.

Via deze incassogids vind je eenvoudig en snel een incassobureau voor jouw vordering.

Start nu je gratis offerteaanvraag en je ontvangt spoedig een aantal offertes. Vergelijk en kies het bureau dat het beste bij jou of jouw bedrijf past.

Gratis offertes vergelijken, waar op letten?

Het aanvragen van gratis offertes is heel eenvoudig. Je vult je gegevens in en ontvangt snel een aantal aanbiedingen (maximaal 5). Vergelijk de vrijblijvende offertes en kies de juiste partij voor jouw incasso. Let bij het vergelijken op de tarieven en de mogelijkheid tot dossierinzage. Welke kosten zijn er inbegrepen? Is het op basis van no-cure-no-pay? En heb je de mogelijkheid om het dossier in te kijken? Daarnaast is het vertrouwen dat je krijgt bij het bedrijf ook belangrijk.

Waarom een incassobureau uit Zandvoort inschakelen?

Het inschakelen van een incassobureau biedt meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat je er zelf geen werk meer van hebt. Het kost veel tijd achter een factuur aan te gaan en weer een betalingsherinnering te versturen. Benut deze tijd beter en schakel een extern bureau in. Incassobureaus werken oplossingsgericht en werken altijd toe naar een betaling. Daarnaast hebben incassobureaus veel expertise en bieden ze meestal maatwerk. De voordelen van een incassobureau:

 • Je bent er zelf geen tijd meer aan kwijt.
 • Neutrale partij die oplossingsgericht werkt.
 • De expert heeft veel expertise.
 • Het is altijd maatwerk.

Wanneer moet je een incassobureau inschakelen?

Heb je problemen met een wanbetaler? Of is de betalingstermijn van de betalingsherinnering verstreken? Wacht dan niet te lang met het overdragen van een factuur. Hoe ouder de factuur is, hoe lastiger het is om tot betaling over te gaan. Daarnaast kost het op termijn je geld, want je mist inkomsten en rente. Belangrijk is dat je zelf eerst een schriftelijke aanmaning hebt verstuurt naar de debiteur. Daarnaast moet de redelijke betalingstermijn verstreken zijn van de aanmaning.

Wel of niet no-cure-no-pay?

No-cure-no-pay houdt in dat je geen kosten hoeft te betalen wanneer de debiteur niet betaalt in de buitengerechtelijke procedure. In het geval van een incasso betaalt de debiteur de kosten van het incassobureau. Het voordeel van no-cure-no-pay is dat je geen risico loopt. Je weet vooraf hoe het werkt en wat het kost. Een klant die niet betaalt is erg vervelend, maar nog vervelender is als u meer kosten moet maken door achter een factuur aan te gaan. Met no-cure-no-pay heb je dit probleem niet.

Ontvang het geld waar je recht op hebt!

Schakel een incassobureau in voor de vordering!

Start nu!

Werkwijze van een incassobureau, uitleg van incassoprocedure

De eerste fase van een incassoprocedure noemen we de buitengerechtelijke procedure, dit wordt ook wel de minnelijke procedure genoemd. Het gaat hier om het incasseren van een vordering, zonder de gang naar de rechter. Wanneer tussenkomst van een rechter nodig is, noemen we het een juridische of gerechtelijke procedure. De meeste vorderingen worden gelukkig betaalt tijdens de buitengerechtelijke procedure.
De stappen tijdens een incassoprocedure:

 • Schriftelijke aanmaning per post.
 • Contact via email, post en bezoeken voor betalen van de incasso.
 • Betaling of start juridische incassoprocedure.

Buitengerechtelijke incasso

Weet jij precies wat een buitengerechtelijke incasso is? Nadat je zelf herinneringen en aanmaning hebt verstuurt naar een debiteur, is het mogelijk om een buitengerechtelijke incassoprocedure te starten via een incassobedrijf. Onder deze procedure verstaan we alle handelingen voor het incasseren, zonder dat er een rechter aan te pas komt. Zodra de gang naar de rechter noodzakelijk is voor het betalen van de incasso, wordt de buitengerechtelijke procedure afgesloten en start er een gerechtelijke incassoprocedure.

Gerechtelijke incasso

Een gerechtelijke incassoprocedure is de laatste stap in een incassotraject. De meeste vorderingen worden echter betaalt tijdens de buitengerechtelijke fase. Tussenkomst van een rechter is dan niet nodig. Wanneer een wanbetaler nog steeds niet betaalt, gaat een rechter kijken naar het dossier. Om tot betaling over te gaan wordt dan een gerechtsdeurwaarder ingeschakeld, kan er overgegaan worden op beslag of een dagvaarding. Een gerechtelijke incasso kost vaak veel tijd, maar is zeker zinvol om overgaan tot betaling.


deurwaarder inschakelen Zandvoort

Deurwaarder inschakelen Zandvoort

Wanneer een betaling van de factuur uitblijft, zelfs na het versturen van een betalingsherinnering en aanmaning, is het tijd om en deurwaarder in te schakelen. Het inschakelen van een deurwaarder of een gerechtsdeurwaarder is niet een stap die je gemakkelijk neemt. Het kost je soms de goede relatie met een klant, maar is soms noodzakelijk. Een deurwaarder heeft vaak al een schrik effect tot gevolg, waardoor een wanbetaler sneller overgaat tot het betalen van de vordering.

Gerechtsdeurwaarder of reguliere deurwaarder?

Er wordt onderscheidt gemaakt tussen een gerechtsdeurwaarder en een gewone deurwaarder. Deze termen worden nog wel eens door elkaar gehaald, maar er is wel degelijk een verschil. Een reguliere deurwaarder is een tussenpersoon tussen de verschillende partijen. Een gerechtsdeurwaarder heeft meer rechten. Een gerechtsdeurwaarder mag wettelijke taken afhandelen, bijvoorbeeld het opstellen van een dagvaarding en het uitvoeren van een vonnis.

Openstaande vordering innen?

Schakel een incassobureau in voor de vordering!

Start nu!

Debiteurenbeheer

Een goed debiteurenbeheer is noodzakelijk, maar het kost vaak veel tijd. Nauwkeurigheid is belangrijk, maar vaak is er te weinig aandacht voor debiteurenbeheer. Betalingstermijnen verstrijken en betalingen blijven hierdoor uit. Besteedt het debiteurenbeheer daarom uit. Samen met de specialisten kijk je welke debiteuren je hebt en bepaal je het beleid dat je wilt volgen. Voordeel is dat je zelf minder tijd kwijt bent, geen last van achterlopende vorderingen en heb je een kloppende administratie.

Incassobureau inschakelen als particulier of bedrijf?

“Kan ik als particulier ook een incassobureau inschakelen?” Ja, dat kan zeker. Het inschakelen van een incassobureau is niet alleen geschikt voor bedrijven, zzp’ers en particulieren. Wanneer je als particulier een deskundig bureau wil inschakelen is het belangrijk om een dossier te overleggen. Denk hierbij aan de afspraken, betalingen en termijnen. Een situatie waar vaak een incassobedrijf voor wordt ingeschakeld is bij particuliere verhuur. Voor een particulier gelden dezelfde voorwaarden als voor een bedrijf. Met het inschakelen van een bureau hoef je zelf geen betalingsherinnering te sturen naar de wanbetaler en wordt er zo nodig een dagvaarding geregeld voor de incasso.

Kosten incassobureau Zandvoort

De kosten zijn per situatie verschillend. Het is afhankelijk van de hoogte van het openstaande bedrag en de stappen die er genomen worden. Sommige bureaus werken met een no-cure-no-pay systeem. Dan kost een buitengerechtelijke procedure helemaal niets. Vul je gegevens in op het offerteformulier en je ontvangt snel een aantal aanbiedingen van incassobureaus. Vergelijk gratis de bedrijven uit deze gids en bespaar op de kosten.

Incassokosten

Incassokosten zijn de kosten die een incassobureau maakt. Deze worden in rekening gebracht bij de wanbetaler. Er gelden een aantal voorwaarden voor de hoogte van gerechtelijke incassokosten. De hoogte wordt namelijk bepaald aan de hand van een aantal staffels met bijbehorende percentages. Deze percentages zijn wettelijk vastgelegd. In de tabel staan alle percentages vermeldt. Hoe hoog het incassobedrag ook is, het minimale bedrag is altijd €40,-. Op de website van de Rijksoverheid vind je hier meer informatie over. Voor een gerechtelijke procedure zoals het versturen van een aanmaning of dagvaarding gelden andere richtlijnen.

Hoe hoog zijn de incassokosten?

Hoofdsom Maximale hoogte incassokosten*
Over de eerste €2.500,- 15% (minimaal €40)
Over de volgende €2.500,- 10%
Over de volgende €5.000,- 5%
Over de volgende €190.000,- 1%
Over het meerdere 0,5% (max. totaal €6775)

*In sommige gevallen verhoogd met BTW.

Wie betaalt de btw over de incassokosten?

De incassokosten zijn voor de schuldenaar, maar er bestaat soms nog wat verwarring over de btw. Wie betaalt dit? Wanneer de schuldeiser btw-plichtig is, betaalt de schuldeiser ook de belasting. De belasting hoeft dan niet betaalt te worden door de debiteur. Wanneer je niet btw-plichtig bent en je dus geen belasting kunt verrekenen is het een andere situatie. In dit geval moet de debiteur ook de belasting betalen.incasso bureau inschakelen Zandvoort

Waar op letten bij keuze voor een incassobureau?

Wil je een incassobureau inschakelen? Vul dan je gegevens in en je ontvangt snel een aantal offertes van bedrijven. Vergelijk de aanbiedingen en kies het bureau dat het beste bij jou past. Wij hebben nog een aantal handige tips waar je op moet letten bij de keuze:

 • Wat is de samenwerkingsvorm. Is het een no-cure-no-pay?
 • Welke tarieven gelden er?
 • Hoe wordt het bedrag geïncasseerd?
 • Heb je (online) inzicht in het dossier?
 • Wat is de behandeltijd en hoe kun je gemakkelijke communiceren met het bureau?
 • Zijn er nog extra diensten? Denk hierbij aan afhandeling bij faillissement.
Naast al deze factoren is het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen. Twijfel je? Of heb je geen goed gevoel bij een incassobureau? Kies dan een andere.

Incassobureau inschakelen?

Vergelijk offertes door het formulier in te vullen.

Het juiste incassobureau

Vraag offertes aan en vind een geschikt bureau jou in de buurt!

Vergelijk tarieven

Keuze uit diverse incassobureaus uit de bedrijvengids.

Geschikt incassobureau in Zandvoort vinden? Vergelijk offertes!

Snel een geschikt incassobureau uit Zandvoort of omgeving vinden voor je openstaande vordering? Wil je een professional inschakelen voor debiteurenbeheer. Of heb je een gerechtsdeurwaarder nodig voor een dagvaarding? Ga dan naar de offertepagina. Je hoeft dan zelf niet allemaal bureaus op te bellen en informatie aan te vragen. Dat wordt namelijk allemaal voor je geregeld. Vul je gegevens in en je ontvangt snel offertes om te vergelijken. Vergelijk de ontvangen offertes en kies een incassobureau voor het vorderen van de onbetaalde factuur. Zo krijg jij het geld waar je recht op hebt.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Gratis offertes vergelijken